iVOX Panel

Wie zijn wij?
iVOX is een online onderzoeksbureau dat sinds 2004 gespecialiseerd is in marktonderzoek via internet.
iVOX voert onderzoek uit via vragenlijsten, focusgroepen, communities en maakt interactieve applicaties zoals bijvoorbeeld de Stem van Vlaanderen. We zijn gevestigd aan de Vaartkom in Leuven..

Hoe kan ik me inschrijven?
Meld je nu aan als panellid van iVOX. Je maakt kans op leuke prijzen als je meewerkt aan onze online onderzoeken! Wij verdelen prijzen variërend van cadeaubonnen tot en met grote reischeques! Afhankelijk van jouw profiel sturen wij je maximaal één e-mail per week met het verzoek om mee te werken aan een onderzoek. Je bent nergens toe verplicht en bepaalt zelf of je mee wil werken. Wanneer je wil, kan je je ook weer automatisch uitschrijven als panellid. Wij behandelen jouw gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zoals omschreven in de privacyverklaring.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen of me uitschrijven?
Is jouw e-mailadres gewijzigd, ben je verhuisd of zijn er andere gegevens die niet meer correct zijn? Wijzig zelf jouw gegevens op de iVOX panelpagina. Zo voorkom je dat je een verzoek krijgt om mee te werken aan een onderzoek dat niet op jou van toepassing is. Om jouw gegevens te wijzigen of uit te schrijven heb je jouw iVOX wachtwoord nodig. Deze heb je per e-mail van ons ontvangen bij jouw inschrijving. Wanneer je jouw wachtwoord vergeten bent, geef je jouw e-mailadres op en ontvang je automatisch een e-mail met daarin een nieuw iVOX wachtwoord.

Ook jij maakt kans om prachtige prijzen te winnen !
"Toch leuk om zo'n mooi cadeau te winnen voor slechts enkele minuten werk! Ik doe verder mee met het invullen van de enquêtes! En ze komen me voor de rest niet lastig vallen."( Martine Boyen - Beringen)
"Kijk, 't is gewoon zo simpel, af en toe eens 'n enquête invullen en dan word je plots opgebeld met het heuglijke nieuws dat je een plasma TV gewonnen hebt! Surprise! Héél plezant!" (Bekaert Joke - Dadizele) "
Voor een kleine tegenprestatie wat tijd investeren in een korte vragenlijst. En iVOX is niet enkel een virtueel bureau, maar bestaat wel degelijk. Het is een betrouwbaar agentschap dat zijn beloften nakomt, zo hebben wij een prachtige LCD-televisie ontvangen net voor de eindejaarsfeesten." (Jan Jacobs - Poperinge)